Sidebar
Menu

Brev fra en handicappede med en tot:

thumb_IMG_0230_1024 2
skrevet af Catharina Maria Kirk
catharinamariakirk@hotmail.com


Kære alle Coton de Tulear ejer - eller på dansk: Bomuldshunde

Silke kom ind i mit liv da hun var 8 uger gammel der jeg hente hende hjem til mig. Silke var så sød og en meget glad lille hund, så det var et rigtig godt valg.

image 5

Jeg har altid været usikker med hunde og jeg er blevet bidt af en stor hund da jeg var 12 år da den løb løs . Derfor har jeg altid sagt jeg skal ikke have hund.

Lidt om mig – Jeg er en unge kvinde på 32 år og har
meget kognitive vanskeligheder som gør, at jeg bor i et bofælleskab for handicappede . Jeg var for 5 år siden meget ked af det og var meget ensom og har haft det skidt i en periode i mit liv.

Min storebror som kender mig rigtig godt sagde en dag da han besøget mig – søster skal du ikke have en hund? Og mit svar var nej. Efter han gik, tænkte jeg på det og tænkte det kunne måske være en gode ide og tænk hvis vi kunne blive bedste venner? Den tanke kom igen og igen – ville jeg kunne passe en hund da jeg er handicappet og ikke altid har så meget overskud . Jeg legede med tanken og tænkte både gode og dårlige ting ved at få hund.

Min familie bakkede mig op og sommer 2013 kiggede mine forælder på dejlige hundehvalpe og jeg blev helt varm og meget glad for dem.

Det var så hyggeligt at opleve dem. Jeg snakke med en rigtig god veninde som sagde at Coton hunde er meget søde og kærlige.

Jeg skulle spørge mit gamle bofælleskab om det var ok at jeg fik en dejlig hund.

De skulle også syndes det var en gode ide da de kommer tit i mit hjem og skal også hjælpe mig med den .

Der kom dagen i november hvor jeg skulle hente Silke og hun var en lille Silke!

Silke og mig blev meget hurtigt fortrolig med hinanden og hun er bleven en del af mig.

thumb_IMG_1823_1024 2

Min familie tog også godt i mod Silke og vi blev gode venner alle sammen
Mine forælder holder meget af Silke.

Hun er så sød, rigtig kærlige, meget glad, en hygge hund, legesyg, meget god til folk, rigtig god til små børn, kan mærke om jeg har det godt eller ked af det og hun er MIN BEDSTE VEN.

Jeg skulle flytte med Silke, da jeg skulle flytte til et nyt bofælleskab – jeg var rigtig spændt på hvordan det ville gå med det, også med Silke.
Men hun har bare klaret det så godt. Hun er så tryg med det og bare jeg er med så har hun det godt. Hun har fået et rigtig dejligt hjem igen. Mit nye bofælleskab har taget imod Silke med kærlighed og omsorg. De ved godt det er min hund men de er der for os begge to .

Så uden Silke vil det være meget anderledes hvis jeg ikke havde Silke i mit liv! Jeg savner hende hvis jeg ikke er sammen med Silke eller vi er på ferie hver for sig hvis jeg skal ud og rejse.

Det har været rigtig godt at få en hund da jeg har rigtig svært med andre folk da det er del af mit handicap.

Jeg håber jeg har Silke mange år endnu og jeg lærer noget af hende hele tiden.

Hun er med mig overalt lige fra toget, bilen, ferie, familie og hjemme

Jeg troede ikke jeg skulle have en kærlighed til en hund eller et dyr men det har jeg meget nu

Så jeg anbefaler andre der overvejer sådan en dejlig hund – GØR DET og selvom du har et eller andet at slås med, bare du har opbakning til det fra nogle du holder af.

Det er da også hårdt, svært, giver mange bekymringer og er dyrt, men det er det hele værd!

Mange hilsen

Catharina Maria Kirk og Silke (vi er i toget, på vej hjem til påskeferie i Odense)

IMG_5582

Menu